25.1. 2021 oli Cantor-seuran hallituksen ensimmäinen kokous, josta seuraavassa keskeisimmät päätökset tiedoksi:

• Järjestäytyminen – Jukka Pietilä, puheenjohtaja – Risto Pulkamo, sihteeri – Maria Sirén ja Elja Puukko, pöytäkirjan tarkastajat sekä ääntenlaskijat .
  • Täydennettiin edellisen kokouksen pöytäkirjaa tilintarkastuslausunnon osalta(KHT Markku Alho)
  • Jätettiin valitsematta uusi tilintarkastaja – sen sijaan tehtiin päätös muuttaa ry:n sääntöjä (Yhdistyksen säännöissä kohta 8):
    • Tästä lähtien valitaan toiminnan tarkastaja. Teams-kokous asian tiimoilta.
  • Valittiin seuran uudeksi taloudenhoitajaksi Merja Halmetoja-Sivonen ja myönnettiin hänelle seuran tilin käyttöoikeudet
  • Sihteeri & Taloudenhoitaja Heikki Alavesa luovuttaa yhdistyksen materiaalin seuraajalleen.
  • Markus Kuisma (markus@reindeerproductions.fi) vastaa seuran kotisivujen päivittämisestä.
    • Pyydetään seuran jäseniä lähettämään päivitetyt tiedot laulajaesittelyistä sähköpostitse markus@reindeerproductions.fi
  • Valittiin seuran sihteeriksi Risto Pulkamo
  • Toimintaa vuodelle 2021:
    • NKS 2021 elokuussa: 28.8. klo 9.30 Helsingin Musiikkitalossa ”Tie vie, pyhä kantaa”, Juhani Haapasalon laulusarjan esittelykonsertti (Maria Sirén ja Minna Raassina, laulu ja Jukka Pietilä, juonto)
    • Pääsiäiskonserttihanke: striimattu kokonaisuus seuran jäseniltä eri puolilta Suomea, ideat 15.2. mennessä sihteeri Risto Pulkamolle.
%d bloggaajaa tykkää tästä: