Cantor-seura ry:n

vuosikokous pidettiin 21.9.2020 klo 10 Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsiteltiin sääntöjen 11. pykälän mukaan mm. seuraavat asiat:

1.Jukka Pietilä avasi kokouksen.

2.  Kokouksen puheenjohtajaksi  valittiin Jukka Pietilä ja sihteeriksi Heikki Alavesa, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa ääntenlaskijana toimiminen; Maria Siren ja Risto Pulkamo.

3. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys.

5. Esitettiin tilinpäätös ja vuosikertomus, jotka hyväksyttiin.

Tilintarkastajien lausuntoa ei ollut saatu kokoukseen, joten siltä osin tämä kohta jäi hyväksymättä.

6. Päätettiin tilinpäätöksen vahvistaminen mutta vastuuvapaus pitää vielä käsitellä erikseen, kun tilintarkastajien lausunto on saatu.

7. Vahvistettiin toimintasuunnitelma , tulo-ja menoarvio.

Jäsenmaksu 15€/yksityishenkilö ja 50€ yhteisö. Yhdistyksellä on vuosien 2019-2020 jäsenmaksut perimättä, joten se aloitettiin heti.

8. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jukka Pietilä ja jäseniksi: Hannu Leskinen, Risto Pulkamo, Maria Siren sekä varajäseniksi: Janne Kaksonen, Elja Puukko ja Pia Bengts.Hallituksen ulkopuolelta tuleva sihteeri.

9.  Uudeksi tilintarkastajaksi valittiin Paula Roima ja hänen toimistostaan henkilö, joka nimetään myöhemmin.

10. Muut asiat:

Hallitus valitsee uuden sihteerin Heikki Alavesan tilalle, joka on pyytänyt eroa vuoden 2021 alusta. Cantor-seura kiittää Heikkiä vahvasta panoksesta yhdistyksen toiminnan luomisesta ja alkuun saattamisesta näiden 13. vuoden aikana

Kiitos Heikki!

%d bloggaajaa tykkää tästä: